• BEL ONS:
  • MAIL ONS:
WORD LID
Boten van de vereniging varen in colonne op het kanaal

Camperplaatsen

Geniet van een sfeervolle omgeving aan het water, met alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Of je nu de prachtige omgeving wilt verkennen of gewoon wilt ontspannen aan de jachthaven, onze camperplaatsen bieden de ideale uitvalsbasis.

Op een steenworp afstand vind je een gezellig café waar je kunt genieten van ontspannen momenten en een hapje en een drankje. Voor degenen die graag de charme van Leopoldsburg willen ontdekken, ligt het bruisende centrum binnen handbereik, met zijn winkels en culturele bezienswaardigheden. Als je de voorkeur geeft aan de rust van de natuur, nodigt het kanaal van Beverlo naast onze jachthaven uit tot aangename wandelingen met schitterende uitzichten.

In de haven zijn ook ruim voldoende sanitaire voorzieningen, douches, wastafel, wasserette. Elektriciteit en water is aanwezig. Kortom, de ideale uitvalsbasis voor een tripje Leopoldsburg. We heten je van harte welkom om te genieten met je camper of caravan te midden van een prachtige omgeving.

Fietstochten

In Leopoldsburg biedt de Jachthaven Leopoldsburg een prachtig vertrekpunt voor fietsliefhebbers die de schilderachtige omgeving willen verkennen. Vanuit deze idyllische locatie ontplooien zich diverse fietsroutes die zowel natuurliefhebbers als geschiedenisfanaten zullen bekoren. Fietsers kunnen langs de oevers van het kanaal Bocholt-Herentals trappen en genieten van de rustgevende waterpartijen omringd door groene landschappen.

Een populaire route leidt fietsers door het Bosmuseum, waar de weelderige bossen van Leopoldsburg een harmonieuze samenkomst vormen tussen natuur en geschiedenis. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in militaire historie, biedt een fietsroute naar het nabijgelegen Kamp van Beverlo een fascinerende reis door het grootste militaire opleidingscentrum van België.

Onderweg kunnen fietsers genieten van gezellige stopplaatsen en lokale eetgelegenheden. Kortom, de fietsroutes die starten vanuit de Jachthaven Leopoldsburg bieden een gevarieerde en boeiende ervaring, waarbij de prachtige natuur en rijke geschiedenis van de regio op unieke wijze samenkomen.

Het nieuwe clubhuis naast het oude ingehuldigd